На Миколаївщині ще 27 медичних працівників пройшли навчання про «Імунізацію на практиці»

16 Лютого 2024, 14:53
На Миколаївщині ще 27 медичних працівників пройшли навчання про «Імунізацію на практиці» 501
На Миколаївщині ще 27 медичних працівників пройшли навчання про «Імунізацію на практиці»

На Миколаївщині закінчився п’ятий  із серії триденних каскадних тренінгів для медичних працівників районних закладів охорони здоров'я з питання «Імунізація на практиці».

За результатами навчань ще 27 медичних працівників отримали сертифікати про проходження тренінгу, повідомили у Миколаївському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

Там зазначають, що здобуті знання, навички та вміння щодо ефективного управління вакцинами, проведення імунізації на практиці допоможуть лікарям у повсякденній роботі, адже імунізація – це один із найефективніших способів збереження здоров'я та запобігання розповсюдженню небезпечних інфекційних хвороб серед населення.

Учасники тренінгу щиро дякували організаторам заходу, спікерам тренінгів лікарці епідеміологині відділення імунопрофілактики МОЦКПХ Інні Яценко і спеціалістці І категорії відділу з охорони материнства та дитинства управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради Олені Поповій за цікаве і корисне навчання.

Михайло Микитенко, заступник генерального директора Миколаївського ОЦКПХ, привітав учасників з успішним закінченням тренінгу, вручив сертифікати та побажав використовувати отримані знання на практиці.

Читайте також: Як вакцинувати дітей з ДЦП: роз’яснюють експерти

 
 
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024