В Україні побільшає військово-лікарських комісій

26 Червня 2023, 10:44
В Україні побільшає військово-лікарських комісій 994
В Україні побільшає військово-лікарських комісій

Уряд затвердив план заходів з оптимізації процесів військово-лікарської експертизи на 2023 рік.

Затвердили план заходів у суботу, 24 червня, пише Командування медичних сил ЗСУ у фейсбуці

Він має на меті забезпечити військовослужбовців належним та швидким сервісом проходження ВЛК та зменшити навантаження на заклади охорони здоров’я в системі Міноборони, інших складових сил оборони та комунальних закладах охорони здоров’я.

Запрацює автоматизація перебігу проходження ВЛК, з’явиться інтеграція медичних процесів між військовими та цивільними компонентами. Серед інших завдань плану — викорінення надмірної бюрократії та забезпечення військовослужбовців соціальними гарантіями.

«Цим рішенням ми впроваджуємо ефективні процеси, які здатні забезпечити якісне проходження ВЛК в умовах воєнного стану. Буде розширена мережа ВЛК, впроваджені цифрові інструменти, обладнані приміщення до вимог людей з обмеженими можливостями. Будуть проведені інформаційні кампанії, щоби кожен військовослужбовець чітко знав свої права під час проходження ВЛК, лікування чи реабілітації», — повідомив Міністр оборони Олексій Резніков.

Для реалізації цих завдань активно співпрацюють підрозділи ЗСУ, Міноборони, Мінохорони здоровʼя, Мінветеранів, Мінцифри та громадськості.

Читайте такожКров – це життя наших бійців, або Як працює відділення трансфузійної допомоги у Володимирі

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024