Мобільні бригади Рівненщини навчаються перед стартом вакцинації від COVID-19

17 Лютого 2021, 14:22
669

У Києві тривають практичні навчання мобільних бригад для імунізації від COVID-19 вакцинами Pfizer/BioNTech та AstraZeneca. 

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

«Цими днями навчається мобільна бригада ЦПМСД «Північний» з Рівного. Загалом це 5 людей – лікар, лікар запасу та три медичні сестри. Такий склад має кожна із п’яти бригад, створених на Рівненщині», – зазначила заступниця начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олена Гандзюк.

Тренінги організовує Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні та проводить спільно з Центром громадського здоров’я. Мобільні бригади вивчатимуть спосіб використання, введення й особливості роботи з вакцинами як Pfizer/BioNTech, так і AstraZeneca. Це дозволить оперативно запустити процес імунізації від COVID-19 по всій Україні, щойно доставлять вакцину.

На Рівненщині для проведення імунізації від COVID-19 працюватиме 5 фахових бригад у Дубенському, Рівненському, Сарненському та Вараському районах, а також місті Рівному.

Читайте також: У Рівному вакцинація буде безкоштовна та добровільна

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром