У Рівному вакцинація буде безкоштовна та добровільна

16 Лютого 2021, 15:15
Коронавірус 637
Коронавірус

Перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та заступниця начальника обласного управління охорони здоров'я Олена Гандзюк відповіли на актуальні запитання, що стосуються захворюваності на COVID-19 та заходів з протидії коронавірусу, життєдіяльності Рівненщини в умовах пандемії.

Про це повідомили на сайті Рівненської ОДА

«Відповідальне за вакцинацію  - управління охорони здоров’я ОДА, яким вже розроблені відповідні маршрути первинної вакцинації. На  1, 2 та 3 етапах вакцинуватимуть людей з критичним рівнем ризику зараження та людей похилого віку, які мають небезпеку  ускладнень чи смерті. Зокрема, на першому етапі –  медиків, які надають допомогу пацієнтам з COVID, працівників екстреної  медичної  допомоги та людей похилого віку інтернатних закладів.

Потому - осіб похилого віку, медиків, військовослужбовців, які виконують критичні функції держави. На 5 етапі за власним бажанням вакцинуватимуться решту людей.

 Для цього буде електронний майданчик для запису, реєстрації та отримання вакцини. Вакцинація  буде безкоштовна та добровільна. Інформацію про пункти вакцинації буде повідомлено додатково», – зазначили під час брифінгу.

Читайте також: На Рівненщині виявили 88 нових хворих на коронавірус, одна людина померла

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024