НСЗУ приймає пропозиції від медзакладів на безоплатне зубопротезування військових

17 Березня 2024, 16:21
НСЗУ приймає пропозиції від медзакладів на безоплатне зубопротезування військових 1294
НСЗУ приймає пропозиції від медзакладів на безоплатне зубопротезування військових

Національна служба здоров’я приймає пропозиції про укладення договорів на 2024 рік про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Оголошення опублікували на сайті НСЗУ. 

Ознайомитися з деталями оголошення можна на сайті НСЗУ в розділі Контрактування 2024 / Оголошення 2024 або за посиланням 

НСЗУ укладає договори щодо надання медичних послуг, передбачених цим оголошенням, із закладами охорони здоровʼя всіх форм власності, які одержали ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Щоб подати пропозицію, суб’єкт господарювання має заповнити відповідні поля в електронній медичній інформаційній системі, у якій він зареєстрований.

Під час заповнення заяви необхідно зазначити:

  • інформацію про підставу, відповідно до якої діє підписант договору;

  • місця надання послуг, які будуть включені до договору;

  • банківські реквізити суб'єкта господарювання;

  • інформацію про підрядників, які будуть залучені до виконання договору в частині надання медичних послуг відповідно до цього оголошення, вид медичних послуг для надання яких будуть залучені підрядники, номер, дату та строк дії договору укладеного з підрядником.

У разі потреби, разом із заявою також необхідно подати додатки до неї, які слід прикріпити у вигляді сканованих документів у форматі PDF.

Пропозиції про укладення договору, у тому числі з усунутими недоліками (повторні), подані після закінчення строку подання, не розглядаються.

Якщо суб’єкту господарювання надіслано повідомлення про виправлення помилок у його пропозиції після граничної дати подання пропозиції, суб’єкт господарювання має право подати оновлену пропозицію протягом двох робочих днів з дня надіслання НСЗУ повідомлення про виправлення помилок.

Строк подання пропозицій про укладення договорів про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України спливає о 18 годині 00 хвилин за київським часом 21 жовтня 2024 року.

НСЗУ розглядатиме пропозиції про укладення договору до 31 жовтня 2024 року включно.

Подати пропозицію за пакетом «Зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України», перейшовши за цим посиланням. 

Важливо! Договори відповідно до цього оголошення укладаються на строк:

  • з першого числа місяця, наступного за датою місяця в якому подано пропозицію, по 30 листопада 2024 року.

У разі наявності технічних питань, які виникають під час заповнення електронних полів та/або подання пропозиції, звертайтесь до операторів електронних медичних інформаційних систем, у яких ви зареєстровані.

У разі наявності будь-яких питань, які виникають під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів НСЗУ.

Читайте також: Зубопротезування для ветеранів буде безоплатним

Члени МСЕК, ЛКК та ВЛК мають задекларувати доходи за 2023 рік до 31 березня

Забезпечення медичних потреб військових за рахунок волонтерів є неприпустимою, – Калмикова

Верховна Рада дозволила родинам військових безоплатно зберігати та використовувати репродуктивні клітини

Військовим обмежили термін перебування на лікуванні за кордоном

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024