На Волині понад 40 шкіл перевели на «дистанційку» через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ

11 Лютого 2024, 11:22
На Волині понад 40 шкіл перевели на «дистанційку» через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ 1513
На Волині понад 40 шкіл перевели на «дистанційку» через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ

У Волинській області станом на 9 лютого через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ серед учнів та вчителів 42 школи перевели на дистанційне навчання.

Це вдвічі більше навчальних закладів, ніж було минулого тижня. Як розповіли «Суспільному» в обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, найбільше шкіл переведена на дистанційне навчання у Ковельському та Камінь-Каширському районах.

У Ковельському районі дистанційно працює 21 навчальний заклад в Ковельській, Любомльській, Шацькій, Турійській та інших громадах. Також було призупинено роботу дитсадка у Забродівській громаді.

У Камінь-Каширському районі через захворюваність змінили режим роботи 13 навчальних закладів в Маневицькій, Любешівській ТГ. Зачинити довелося п'ять закладів дошкільної освіти в Сошичненській громаді.

На дистанційне навчання також перевели шість закладів загальної середньої освіти та два заклади дошкільної освіти у Луцькому районі (Луцька, Ківерцівська, Рожищенська, Підгайцівська та інших громадах), також дистанційно навчаються окремі класи двох шкіл обласного центру

У Володимирському районі наразі призупинили очне навчання два навчальні заклади та один дитсадок.

Читайте також: На Рівненщині 40 шкіл пішли на дистанційне навчання через різке збільшення хворих на грип та ГРВІ

В Україні за тиждень 28 людей померло від коронавірусу та 13 – від грипу

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024
25.04.2024