Фахівці Волинського обласного госпіталю ветеранів війни вчилися на базі лікарні у польському Ломжі

04 Грудня 2023, 14:51
Фахівці Волинського обласного госпіталю ветеранів війни вчилися на базі лікарні у польському Ломжі 681
Фахівці Волинського обласного госпіталю ветеранів війни вчилися на базі лікарні у польському Ломжі

Фахівці Волинського обласного госпіталю ветеранів війни завершили навчальний курс на базі Воєводської лікарні ім. Кардинала Стефана Вишинського у Ломжі (Польща).

Впродовж тижня фізичні терапевти, старша медична сестра та психологиня здобували нові теоретичні знання та практичні навички з неврологічної, ортопедичної, кардіологічної, психологічної та загальної реабілітації, повідомляють у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни. 

Польські колеги ділились своїм професійним досвідом, надали можливість навчатися на новітньому обладнанні. 

«Високотехнологічне обладнання воєводської лікарні в Ломзі, високий рівень професіоналізму, командна робота надихає працювати і показувати високі результати реабілітації наших пацієнтів. Для працівників госпіталю це новий напрямок розвитку, зростання та самовдосконалення. Дякуємо за підтримку на всіх рівнях! Наші польські колеги вразили нас залученістю, активністю та підтримкою. Ми відчули, що не самотні у боротьбі за здоров’я українських військовослужбовців, що польські колеги поруч і ми можемо звернутися до них за підтримкою», – кажуть фахівці Волинського обласного госпіталю ветеранів війни.

Навчання у Воєводській лікарні ім. Кардинала Стефана Вишинського у Ломжі уможливила підтримка Польсько-Американського Фонду Свободи, реалізували програму «Study tours to Poland» Наталія Брижко-Запур та Марек Запур (Фонд Патнерства для Центрально-Східної Европи).

Колектив Волинського обласного госпіталю ветеранів війни щиро дякує організаторам навчання – «Фонду партнерства для Центрально-Східної Європи» в особі пана Марека Запура та пані Наталії Брижко-Запур за можливість відвідати лікарню у Ломжі, адже це надзвичайно важливий поштовх для зростання та розвитку медиків. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024