Коли потрібно робити МРТ та як обрати кабінет УЗД: роз'яснення медика Волинської обласної лікарні

12 Вересня 2023, 09:00
Завідувач лікувально-діагностичного центру Волинської обласної лікарні Павло Цибульський 1897
Завідувач лікувально-діагностичного центру Волинської обласної лікарні Павло Цибульський

У Волинській обласній лікарні запрацював повноцінний діагностичний центр із попереднім записом для зручності пацієнтів та лікарів. 

Детально про нову організацію роботи та діагностику, яку можна зробити в обласній лікарні, розповідає Павло Цибульський, завідувач лікувально-діагностичного центру Волинської обласної лікарні – йдеться у відеосюжеті 12 Каналу.

«В нашому медзакладі є можливість обстежити пацієнтам буквально все: з голови – до ніг. Серед апаратів – 5 УЗД, які виявляють хвороби внутрішніх органів, органів малого таза, щитоподібної залози; 3 – хвороби серця. Надіємося, що найближчим часом отримаємо ще одного потужного, експертного класу. В лікарні можна зробити електроміографію (обстеження провідності м'язів, нервів), електроенцефалографію (голова, мозок). Працює потужний офтальмологічний центр, є два комп'ютерних томографи, один магнітно-резонансний томограф)», – розповідає Павло Цибульський.

Читайте такожУ Волинській обласній лікарні запровадили онлайн-запис до лікарів

В сюжеті також йдеться про те, як записатися на МРТ; чому важливо знати, що саме має бути діагностовано за допомогою КТ та МРТ; чому УЗД-спеціаліста потрібно обирати залежно від потреби; чи може УЗД-спеціаліст бути універсальним; про шкідливість УЗД; як підготуватися до УЗД і які послуги діагностичного центру є платними. 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024