Лікарі неонатального центру Рівненської лікарні побували на тренінгу у колег з Волині

10 Червня 2023, 16:50
Лікарі неонатального центру Рівненської лікарні побували на тренінгу у колег з Волині 935
Лікарі неонатального центру Рівненської лікарні побували на тренінгу у колег з Волині

Лікарі відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених неонатального центру Рівненська обласної дитячої лікарні проходили триденний семінар-тренінг у Луцьку.

Відбувся тренінг 5-7 червня з міжнародною участю «Практичне впровадження сучасних рекомендацій медичного супроводу новонароджених у пологовому залі та відділенні інтенсивної терапії» у місті Луцьк Волинського обласного перинатального центру, повідомляють на сторінці Рівненської обласної дитячої лікарні у фейсбуці.

Семінар складався з теоретичної частини та майстер-класів: «Впровадження практичних рекомендацій Європейського консенсусу 2022. Малоінвазивні методи уведення сурфактанту новонародженим дітям».

Рівненські лікарі відпрацювали нові навички та ознайомились з сучасними міжнародними рекомендаціями щодо ведення і лікування важкохворих і передчасно народжених новонароджених.

«Разом з Асоціацією неонатологів України робимо все для здоров’я і безпеки наших новонароджених. Велика подяка за постійний і безперервний розвиток наших лікарів президенту Асоціації неонатологів України професорці Тетяні Знаменській», – йдеться у дописі. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024