У Волинському медінституті зібрали гроші на авто для колишнього випускника, який воює на фронті

15 Квітня 2023, 15:30
У Волинському медінституті зібрали гроші на авто для колишнього випускника, який воює на фронті 804
У Волинському медінституті зібрали гроші на авто для колишнього випускника, який воює на фронті

Студенти та викладачі Волинського медичного інституту долучилися до збору коштів на авто для випускника медзакладу – бойового медика Богдана Дручка.

Про це повідомляють на сторінці медінституту у фейсбуці

Як зазначають у закладі, уже більше року волонтерство є невід’ємною частиною життя спільноти Волинського медичного інституту. І напередодні Великодня тут долучился до збору коштів на авто для військових медиків, які на передових позиціях рятують життя нашим воїнам.

Адміністрація та працівники, студенти та випускники – усі небайдужі об’єдналися заради спільної мети. З період з 9 по 21 березня на банку голови студентської ради Волинського медичного інституту Гальни Мар’юк переказали 91 750 гривень!
Суму передали випускнику медичного закладу, військовому медику – Дручку Богдану. За ці кошти придбали автомобіль NISSAN NAVARA, який активно використовується при виконанні завдань.

«Ми переконані, що єдність, згуртованість та готовність прийти на допомогу – найважливіші цінності в часи випробувань. Дякуємо за кожен донат, за кожну свідому позицію та за те, що залишаєтеся з нами», – йдеться у дописі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром