Як контрактуватимуть онкоцентр на Волині після реорганізації – радились із Нацслужбою здоров'я

11 Березня 2023, 12:15
Як контрактуватимуть онкоцентр на Волині після реорганізації – радились із Нацслужбою здоров'я 782
Як контрактуватимуть онкоцентр на Волині після реорганізації – радились із Нацслужбою здоров'я

У Волинській обласній раді відбулася нарада за участю представників Нацслужби здоров'я з питання контрактування онкоцентру Волині після приєднання до Волинської обласної лікарні.

Про це йдеться на сторінці Волинської облради у фейсбуці

Участь у нараді щодо приєднання обласного медичного центру онкології до обласної клінічної лікарні взяли заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт, очільник Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар, начальник обласного управління охорони здоров'я Юрій Легкодух, представники Національної служби здоров'я України (НСЗУ) та персонал онкоцентру.

Основними питаннями до обговорення було подальше контрактування об'єднаного медичного закладу. За словами Олександра Дудара, перелік медичних послуги, за винятком двох пакетів, в обох закладах однаковий. Тож просять НСЗУ максимально швидко провести уніфікацію.

Представники Нацслужби здоров’я запевнили, що пакети медичних послуг обох закладів будуть об'єднані. Для повноцінного функціонування у перехідний період медзакладу потрібно утворити оперативне управління, яке, як засновник, має погодити обласна рада.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром