Оля Полякова та Михайло Діанов відвідали бійців в Центрі реабілітації «Незламні»

21 Лютого 2023, 18:10
Оля Полякова та Михайло Діанов відвідали бійців в Центрі реабілітації «Незламні» 1790
Оля Полякова та Михайло Діанов відвідали бійців в Центрі реабілітації «Незламні»

Минулого року ставши амбасадором Національного реабілітаційного центру «НЕЗЛАМНІ» Оля Полякова разом з благодійною платформою dobro.ua запустила проєкт «Разом нас мільйони». Мета — зібрати кошти на біонічні протези для українців, які постраждали від війни: https://dobro.ua/campaign/polyakova/.

Але вдалося перевищити заплановану суму. Зібрано майже 2,5 мільйона гривень. Неймовірний Михайло Діанов пожертвував 1,7 мільйона гривень, які зібрали йому українці на лікування руки, йдеться на фейсбук-сторінці Центру «НЕЗЛАМНІ».

І тепер Оля з Михайлом приїхали аби відвідати та підтримати пацієнтів, для яких збирали кошти на протезування в Центрі НЕЗЛАМНІ Перше медичне об'єднання Львова. Саме тут за кожен новий рух, кого покалічила війна, борються спеціалісти Центру.
«Це особливі емоції коли ти зустрічаєшся з військовими, особливо пораненими, ти бачиш ту жертву, яку вони принесли заради своєї країни. І це завжди такі відчуття великої дяки, гордості за їхню сміливість. Вони веселі, натхненні. Навіть, якщо втратили кінцівку, все одно вони мають всередині стрижень. Це сильні люди. Головне зараз їх протезувати та реабілітувати», – ділиться враженнями від зустрічі Оля Полякова.
Михайло Діанов зустрів у Центрі НЕЗЛАМНІ свого побратима з Маріуполя, який вже отримав свій протез.
«Я щасливий, що в Україні є такий центр. Тут я побачив військових з сучасними, біонічними протезами. І дуже тішуся, що вони мають можливість повернутися до повноцінного життя», – каже Михайло Діанов.
Проте ворог не відступає! Потреба в протезуванні надвелика! Саме тому ми не маємо права зупинятися. Долучитися до благодійної справи може кожен. Варто лише зайти на сайт dobro.ua – проєкт «Разом нас мільйони» – і натиснути «підтримати»! https://dobro.ua/campaign/polyakova/
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024