Перше медичне об'єднання Львова хоче купити готель на аукціоні для потреб пацієнтів

19 Січня 2023, 10:08
Перше медичне об'єднання Львова хоче купити готель на аукціоні для потреб пацієнтів 774
Перше медичне об'єднання Львова хоче купити готель на аукціоні для потреб пацієнтів

Керівник Першого медичного об'єднання Львова Олег Самчук закликав учасників аукціону з продажу готелю відкликати свої пропозиції, аби приміщення змогли викупити для потреб численних пацієнтів.

Про це усіх учасників аукціону попросив у своєму відеозверненні Олег Самчук, яке опублікували на сторінці медзакладу у фейсбуці

У зверненні йдеться, що Перше медичне об'єднання Львова хоче придбати готель, який наразі виставили на аукціон.

За минулий рік у медичному об'єднанні пролікували пів мільйона українців, 11 тисяч поранених, 80 тисяч переселенців. Тут лікують і дітей, і дорослих, і військових, і цивільних. До медзакладу уже телефонують тисячі українців, які просять про допомогу в реабілітації та протезуванні. 

«Це приміщення потрібне нашим пацієнтам! Ми лікуємо українців в Україні. Людям, які приїздять до нас з усієї України, на час реабілітації та протезування потрібне житло у Львові. Нині це сотні пацієнтів. Далі – будуть тисячі», – каже Олег Самчук.

Цим житлом може стати старий радянський готель, який медичне об'єднання Львова спільно з містом готові викупити за стартовою ціною, сплатити борги і відремонтувати.

«Звертаємося до усіх учасників аукціону: відкличте свої заявки. Підтримайте лікарню і наших пацієнтів! Українці не мають шукати медичної допомоги за кордоном, всі найкращі умови для наших Людей ми маємо зробити в Україні», – закликав Олег Самчук.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром