Камінь-Каширська ЦРЛ поповнилась новим сучасним обладнанням

30 Вересня 2022, 09:15
Обладнання для фізичної реабілітації 443
Обладнання для фізичної реабілітації

Нещодавно Камінь-Каширська центральна районна лікарня знову поповнилася новим сучасним обладнанням.

Дякує медзаклад за це нашому землякові Анатолію Домарецькому, – пише газета «Полісся».

Пан Анатолій вже вкотре організовує для КНП «Камінь-Каширська ЦРЛ» гуманітарну допомогу у вигляді реабілітаційного обладнання та функціональних ліжок. Він проживає в Польщі, але про рідний край не забуває.

— Така благодійна підтримка сприяє розвитку лікарні. Але особливо приємно відчувати її від земляків. Цього разу Анатолій Домарецький посприяв забезпеченню ЦРЛ тренажерами для проведення фізичної реабілітації та кінезотерапії, — розповідає директорка комунального підприємства Людмила Потягайло.

За словами Людмили Адамівни, це обладнання вже зараз активно використовують у роботі лікарні. Слугує воно для відновлення функцій при патології нервової системи та опорно-рухового апарату. А разом з тим є вагомим внеском у підготовці до підписання з НСЗУ пакетів щодо реабілітаційної допомоги в наступному році.

Бо наразі, хоч лікарня і працює в напрямку реабілітації, відповідний договір із Національною службою здоров’я ще не укладений. Цілком імовірно, в наступному році це стане реальністю. Бо ж задля цього і спеціалістів прийняли, неврологи проходять спеціалізацію з реабілітації.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024