Лікарні Рівненщини отримають операційні столи, які придбали в рамках ініціативи UNITED24

12 Серпня 2022, 16:30
Лікарні Рівненщини отримають операційні столи, які придбали в рамках ініціативи UNITED24 913
Лікарні Рівненщини отримають операційні столи, які придбали в рамках ініціативи UNITED24

24 операційні столи для загальної хірургії придбали в рамках ініціативи UNITED24.

Для медзакладів Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Одеської, Рівненської, Харківської областей, а також військових госпіталів державним підприємством «Медичні закупівлі України» придбано операційні столи для загальної хірургії, пише МОЗ.

Закупівля була здійснена за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24

Нині медична інфраструктура зазнає щоденних втрат через військову агресію росії. Разом із тим зросло навантаження на лікарні, які залишилися цілими і можуть надавати медичну допомогу постраждалим. Тож додаткові, а тим паче сучасні, операційні столи – дуже важливі для медичної спроможності медзакладів. 

Придбані столи мають високу функціональність й сприятимуть проведенню якісних та безпечних для пацієнта втручань і, як наслідок, – збереженню здоров’я і життя пацієнтів.

«У медичних працівників у цій війні свій ворог і свій фронт. І ми намагаємось робити все для того, щоб “підвозити патрони” вчасно. Наразі триває активна фаза війни, на жаль, маємо, велику кількість поранених зі складними травмами, тож потреби хірургії зросли, – говорить заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич. – Впевнена, що за допомогою переданого сучасного обладнання наші лікарі врятують не одне життя і зроблять все для того, щоб Україна вистояла, а ми перемогли!»

Нагадаємо, що нещодавно за донейти, зроблені через UNITED24, було придбано 83 наркозно-дихальні апарати

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024