Ковельське МТМО отримало від колег-канадців портативний апарат УЗД. ФОТО

26 Червня 2022, 10:18
Ковельське МТМО отримало від колег-канадців портативний апарат УЗД 818
Ковельське МТМО отримало від колег-канадців портативний апарат УЗД

Партнери з Канадської волонтерської організації медичної допомоги (CMAT) передали подарунок Ковельському МТМО: портативний УЗД-апарат.

Про це йдеться на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці. 

Він не поступається за функціональністю стаціонарному ультразвуковому обладнанню. А перевага цього приладу у тому, що він тривалий час може працювати в автономному режимі і дозволяє провести екстрену діагностику хворому при транспортуванні, в польових умовах за відсутності джерел живлення. Має широкий спектр застосування: у судинній хірургії, кардіології, урології, гінекології, при пошкодженні внутрішніх органів та ін.

Зазначається, що свою доброчинну місію в регіоні, зокрема у Ковелі, медики-волонтери розгорнули з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. Безкоштовно надавали медичну допомогу переселенцям та військовослужбовцям.

«Ми вдячні канадським колегам за підтримку! Сподіваємося, що наші спільні плани щодо подальшої співпраці обов’язково вдасться втілити в життя! Працюємо разом заради Перемоги та збереження життя та здоров’я наших пацієнтів», зазначив генеральний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024