На Рівненщині медикам-переселенцям пропонують роботу: куди звертатися

11 Квітня 2022, 17:46
Вакансії для медиків 973
Вакансії для медиків

Вимушеним переселенцям з медичною освітою пропонують знайти роботу на Рівненщині.

Для цього варто звернутися до Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я Рівненської військової адміністрації, йдеться на сторінці установи у фейсбуці.

«Ми проводимо співбесіду з кожним спеціалістом. При цьому необхідно надати підтверджувальні кваліфікаційні документи. На жаль, не всіх можемо працевлаштувати в обласному центрі, тут мало вакансій. Проте є широкий спектр лікувально-профілактичних закладів в області, що потребують фахівців у галузі сімейної медицини, анестезіології, хірургії, травматології, гематології, нефрології. Лікарні Рівненщини потребують низку дитячих спеціалістів, рентгенологів», – зазначив директор профільного Департаменту Олег Вівсянник.
Зокрема, на лікарів чекають у:
  •  Володимирецькій, Зарічненській, Костопільській багатопрофільних лікарнях;
  •  Висоцькому, Володимирецькому, Дубенському, Зарічненському, Здолбунівському, Локницькому, Миляцькому, Млинівському, Смизькому ЦПМСД;
  • Млинівській, Сарненській ЦРЛ
  •  лікарнях обласного центру тощо.

Мають лікарні потребу і в молодших медичних спеціалістах.

Олег Вівсянник подякував ФОПам, котрі не лише провадять медичну практику, а й беруть на роботу внутрішньо переміщених осіб – медиків.

«Ми розглядаємо працевлаштування не лише окремих осіб. Ми виконуємо значний комплекс робіт з облаштування юридичних осіб – як медичних навчальних закладів, так і окремих закладів охорони здоров’я, що змушені тимчасово покинути свої постійні місця розташування. Інформаційна, соціальна, матеріально – побутова підтримка буде надана кожному, хто звернеться до Рівненської облдержадміністрації, так і до Департаменту ЦЗ та ОЗ населення», – зазначив очільник Департаменту.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром