У Рівному об'єднали дитячу і дорослу стоматологію

28 Січня 2022, 14:00
У Рівному об'єднали дитячу і дорослу стоматологію 520
У Рівному об'єднали дитячу і дорослу стоматологію

Питання об’єднання стоматологічних клінік Рівного стоїть вже давно. 

Завдання наразі – не зменшити об'єми стоматологічної допомоги, а підвищити якість надання стоматологічних послуг, збільшити їх обсяги, насамперед  для дітей, повідомляють у міській раді. 

Тому 27 січня на сесії депутати підтримали питання про «Реорганізацію комунального некомерційного підприємства Міська дитяча стоматологічна поліклініка Рівненської міської ради шляхом приєднання до Комунального некомерційного підприємства Міська стоматологічна поліклініка Рівненської міської ради».

Про важливість такого кроку розповів під час засідання заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук:

«До цього часу у комунальній дитячій стоматології не застосовується знеболення методом седації (стоматологічна допомога в умовах медикаментозного сну). Одна з причин цього – непристосованість приміщення дитячої стоматології до надання цих послуг, а саме – розміщення у житловому будинку».

Окрім того, Юрій Поліщук наголосив: жодного зменшення обсягів стоматологічної допомоги не буде. Навпаки – ми розширимо спектр послуг, включивши туди анестезіологічний пакет і забезпечивши реально якісну допомогу перш за все для дітей з інвалідністю.

Варто зазначити, що переїзд відбудеться всього на 300 метрів поруч із тим приміщенням, де дитяча стоматологія знаходиться зараз. 

При переїзді скорочення лікарів дитячої стоматології не передбачається. Сама процедура приєднання займатиме не менше кількох місяців.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром