У Маневичах урочисто відкрили клініку сімейної медицини «Біхелсі»

17 Грудня 2021, 13:57
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» у Маневичах 2096
Клініка сімейної медицини «Біхелсі» у Маневичах

Днями у селищі Маневичі відкрилося нове відділення відомої на Волині клініки сімейної медицини «Біхелсі». Це – уже шосте відділення, яке відкриває мережа у центрах громад та містах.

На відкритті клініки побували журналісти Район.Медицина.  

«Біхелсі» – це мережа клінік сімейної медицини крокової доступності, перевагами якої є цілодобове надання якісних медичних послуг. У Маневичах відділення розташоване за адресою: вулиця Горького, 9а. 

У день відкриття клініки вхідні двері традиційно оформили жовтими та білими кульками, зверху – вивіска з уже добре впізнаваним волинянам логотипом мережі.

Під час урочистого відкриття до вітального слова запросили директора мережі клінік сімейної медицини «Біхелсі» Івана Гусака.

Він наголосив, що у клініці вже працює не лише місцевий персонал, а й уся команда «Біхелсі», аби пацієнти швидко і якісно отримували медичну допомогу, що особливо важливо для людей.

«Ми прагнемо вибудовувати новий рівень довіри до медицини в цілому та сформувати якісні взаємовідносини між лікарями та пацієнтами. При цьому постійно намагаємося підвищувати статус лікаря» – зазначив Іван Гусак, директор мережі клінік «Біхелсі».

За його словами, як і в кожної мережі, клініка «Біхелсі» має свої особливості, переваги та унікальності видача аналізів протягом доби, дистанційний моніторинг і можливість проконсультуватись віддалено.

Завідувачка шостим відділенням мережі «Біхелсі» в смт. Маневичі Оксана Руднюк (вона ж – і сімейна лікарка) зазначила, що для неї – це велика честь та відповідальність очолити це відділення та бути в команді професіоналів-медиків.

«Клініка сімейної медицини «Біхелсі» – це клініка, де кожен може отримати якісну медичну допомогу та пораду. Я жодного разу не пожалкувала, що працюю саме тут. Крім надання усіх медичних послуг, ми маємо комфортні умови праці» – каже Оксана Руднюк, завідувач шостого відділення мережі  Оксана Руднюк.

Так, у відділенні клініки вже працює двоє сімейних лікарів, одна з них – Ліна Ленартович, досвідчена лікарка з чималим стажем роботи. Діє тут і педіатричне відділення. А допомагають лікарям дві медичні сестри.

Подбали тут не тільки про висококваліфікований персонал, а й затишок та зручність. Всередині клініки – сучасний ремонт, в коридорі та кабінетах – зручні м’які дивани та крісла, нові меблі, на стінах – картини відомих художників. Усе це створює комфортну атмосферу як для лікарів, так і для пацієнтів, адже тут немає відчуття «білого халату». А своїм відвідувачам тут навіть пропонують попити кави.

Наразі сімейні лікарі «Біхелсі» готові укладати угоди з пацієнтами, для яких обслуговування (отримання певного пакету послуг) у клініці буде безкоштовним, оскільки мережа вже уклала угоду з Нацслужбою здоров’я та отримуватиме кошти за кожного пацієнта.

Окрім того, тут можна буде і вакцинуватися проти Covid-19, попередньо пройшовши обстеження у лікаря.

А перевагою клініки є гарне відсутність черг, а ще – якісне та швидке обслуговування, увага до кожного, хто завітає сюди.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024