Я сам переніс пекло хвороби: керівник Любомльських лікарів закликав населення до вакцинації

14 Жовтня 2021, 15:16
Генеральний директор Любомльського ТМО Володимир Дибель 1546
Генеральний директор Любомльського ТМО Володимир Дибель

Генеральний директор Любомльського ТМО, заслужений лікар України, депутат Волинської облради Володимир Дибель закликав людей до вакцинації.

Звернення керівника Любомльських лікарів опублікували на сторінці медзакладу у фейсбуці

«Зараз для нас настав досить нелегкий час. Не легкий тому, що нам з вами доводиться жити в час пандемії, коли звичні речі нашого життя набувають багато умовностей, необхідно пристосовуватись до нових вимог існування в суспільстві.

На даний час пандемія коронавірусної хвороби набирає нових обертів, котра на своєму шляху не шкодує не лише старше покоління, але вже і молодь, і навіть дітей. Тому тим єдиним, що може врятувати наше життя – лишається вакцинація», – йдеться у зверненні.

За його словами, статистичні дані, які збиралися науковцями після вакцинації, свідчать – вакцини не вбивають, а зберігають життя. Звичайно, після кожної вакцинації можуть бути якісь незвичні реакції, але так людський організм реагує на щеплення і тим самим виробляє антитіла проти страшної хвороби.

«Хочу наголосити, що за останні два тижні в нашому регіоні захворіло коронавірусною хворобою багато людей, чимало з пацієнтів знаходиться на стаціонарному лікуванні у важкому стані, коли їхнє життя не мислиме без кисню. Це досить страшна картина. Так само і я пережив пекло цієї хвороби, тому нікому цього не побажаю.

Закликаю вас якомога швидше зробити щеплення і всім разом перервати цей ланцюг захворюваності. Закликаю вас всіх бути людяними і цивілізованими, бо тільки колективний імунітет здатен протистояти цій ковідній інфекції», йдеться у зверненні.

Також Володимир Дибель наголошує, що більшість людей сподівається, що навіть без вакцини перенесе хворобу легко. Проте такі люди є носієм інфекції та зможуть заразити тих, для кого ця інфекція може бути смертельною.

«Тому давайте не будемо вбивати один одного в цій невидимій війні, а будемо допомагати один одному вижити і побороти важку недугу. А наші медики будуть дуже вдячні всім, коли кожен з нас потурбується не тільки про своє здоров’я і благополуччя, а й тих, хто знаходиться поруч. Адже це дуже важко дивитись в очі людині, яка задихається, а допомогти нічим не можеш. Чим швидше ми вакцинуємось, тим швидше ми поборемо цю епідемію», – закликав лікар.

Читайте також: В Україні кількість хворих на COVID-19 майже сягнула 19 тисяч

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром