Ковельські лікарі виконують одні з найскладніших операцій в урології

04 Жовтня 2021, 11:47
Ковельське МТМО 708
Ковельське МТМО

Новітні методики лікування і сучасне ендоскопічне обладнання дозволяють хірургам Ковельського МТМО на високому рівні надавати допомогу людям з сечокам’яною хворобою.

Про це йдеться на сторінці медустанови у фейсбуці

У Ковельському МТМО лікують пацієнтів з патологією органів сечостатевої системи, виконують весь спектр високотехнологічних операцій з використанням інноваційного медичного оснащення: контактного літотриптера, нефоскопа, уретерореноскопа, резектоскопа.

Особлива увага приділяється використанню малоінвазивних оперативних втручань, що знижує до мінімуму больовий синдром, скорочує терміни перебування пацієнта в стаціонарі, зменшує час відновлення після хвороби.

Лікарі виконують одні з найскладніших операцій в урології – перкутанну нефролітотрипсію, завдяки чому пацієнти мають можливість позбавитися каменів нирок великих розмірів через мінімальний розріз.

У Центрі ендоурології рятують життя хворим з онкологічними патологіями. Спеціалісти виконують складні лапароскопічні операції в онкоурології. Зокрема й радикальні нефректомії, простатектомії, резекції пухлин нирки.
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром