У Володимирі-Волинському пацієнту лапароскопічно видалили пахову грижу

16 Вересня 2021, 14:14
Пацієнта (по середині) вже виписали додому 1004
Пацієнта (по середині) вже виписали додому
Найпрогресивніший метод лікування гриж вже застосовують у Володимирі-Волинському.
 
У місцевому ТМО 14 вересня лапароскопічно провели операцію лікування пахової грижі! Наразі це вважається найсучаснішим малоінвазивним методом лікування в хірургії, що широко використовується в усьому світі, повідомляють на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 
 
58-річний пацієнт Павло Павлович висловлює вдячність лікарям-хірургам та анестезіологу за їхню роботу. Також розповідає, що почувається досить добре:
 
«Вчора, через дві години після операції, лікарі дозволили вставати! Операція абсолютно безболісна, бо поки лікарі працювали, я спав. Приємно, що вже сьогодні мене виписують з лікарні!».
 
Через проколи в черевну порожнину пацієнту підвели вуглекислий газ і ввели лапароскопічні та хірургічні інструменти. Далі за допомогою сітчастої пластини (аллопротеза) хірург зміцнив передню черевну стінку. Після закінчення операції вуглекислий газ відкачали, а на рани наклали мінімальні внутрішні шви.
 
Лапароскопічну операцію лікування пахової грижі проводили під загальним наркозом і тривала вона менш як годину! Пацієнт після операції почувається добре.
 

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024