Комісія облради рекомендувала звільнити двох керівників медичних установ

07 Вересня 2021, 10:15
Медична комісія обласної ради 1221
Медична комісія обласної ради

На засіданні медичної комісії Волинської облради розглянули кадрові питання.

Як повідомляють на сторінці облради у фейсбуці, на засіданні комісії, що відбулася 6 вересня, розглянули заяви на звільнення від двох керівників комунальних підприємств – .в.о. директорів КП «Волинське обласне патологоанатомічне бюро» Володимира Онищука та КП «Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки» Володимира Алейнікова. 

Відтак, профільна комісія рекомендувала голові обласної ради Григорію Недопаду в установленому законом порядку увільнити їх від виконання обов`язків.

До призначення керівника обласного патологоанатомічного бюро в установленому законом порядку виконання обов`язків директора рекомендовано покласти на Віталія Бринчука – завідувача Ківерцівського міжрайонного патологоанатомічного відділення. 

До призначення керівника обласного спеціалізованого будинку дитини в установленому законом порядку виконання обов`язків директора депутати рекомендували покласти на лікаря-методиста цього ж закладу Віктора Максимюка.

 

На постійній основі керівники комунальних підприємств обираються на конкурсних засадах. Остаточні ж рішення прийматимуться сесією обласної ради після проведення конкурсних процедур.

Читайте також: На медиків Луцького перинатального центру поскаржилися за хабарі: їх перевірять

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром