Волинські епідеміологи співпрацюватимуть з Червоним Хрестом в питаннях вакцинації від коронавірусу

27 Серпня 2021, 13:15
Волинські епідеміологи співпрацюватимуть з Червоним Хрестом в питаннях вакцтинації від коронавірусу 819
Волинські епідеміологи співпрацюватимуть з Червоним Хрестом в питаннях вакцтинації від коронавірусу

Волинські епідеміологи підписали меморандум з товариством Червоного Хреста щодо підтримки Національної кампанії з вакцинації населення від COVID-19.

Про це йдеться на сайті Волинського обласного центру КТПХ МОЗ України. 

В рамках реалізації підтримки виконання Національної кампанії з вакцинації населення від COVID-19  ДУ «Волинського ОЦПКХ МОЗ України та Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України підписали меморандум по співпраці.

Програма меморандуму об’єднує спільну мету в наданні допомоги органам охорони здоров’я, а саме в розгортанні ефективної національної компанії з вакцинації населення з особливою увагою на осіб, які входять до груп ризику та для населення з обмеженим доступом до інформації.

Діяльність в рамках програми здійснюється зі залученням співробітників та волонтерів Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, а також потенціалу мобільних груп Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Програма включає наступні компоненти:

  • Інформаційний компонент – Інформаційно-просвітницька підтримка національної кампанії з вакцинації населення;
  • Логістичний – Підтримка роботи мобільних бригад з вакцинації, який передбачає надання допомоги у вирішенні питань щодо організації процесу вакцинації в місцях здійснення вакцинації;
  • Мобільні групи Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України – наявний ресурс Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України також буде залучений до здійснення ефективної діяльності.

Читайте також: Ковельчан запрошують на щеплення від COVID-19 вакциною AstraZeneca

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024