У Любомльському ТМО – кадрове поповнення молодими лікарями-спеціалістами

12 Серпня 2021, 10:00
Лікарі-спеціалісти Любомльського ТМО 4088
Лікарі-спеціалісти Любомльського ТМО

На початку серпня у КНП «Любомльське ТМО» Любомльської міської ради прийшли працювати два молодих спеціалісти – лікар акушер-гінеколог та лікар-уролог.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.

Юрій Володимирович Кучер – лікар-уролог, прийшов працювати у Любомльське ТМО  після двох років інтернатури, яку проходив у Луцьку та Києві в Інституті раку та Київській лікарні №3. Навчався у Тернопільському національному медичному університеті, де ще під час навчання на третьому курсі працював у відділенні урології.

Прийом пацієнтів проводить у 312 кабінеті поліклініки з 8 год. до 17 год. за направленням та без направлення сімейного лікаря.

Довідково: Лікар-уролог займається лікуванням захворювань органів сечостатевої та статевої систем, а також їх профілактикою, проводить діагностику нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок і придатків, оперуванням хворих.

Найближчим часом Любомльське ТМО планує закупити апаратуру для проведення урологічних малоінвазивних оперативних втручань. 

Основні пріоритети в роботі лікаря-уролога — впровадження нових методів лікування ( як консервативних так і оперативних) в Любомльському ТМО при сечокам’яній хворобі, запальних процесах сечостатевої системи, при захворюваннях простати.

Ігор Володимирович Оренчук – лікар акушер-гінеколог, після закінчення навчання у Тернопільському національному медичному університеті проходив інтернатуру у Львівському національному медичному університеті ім.. Данила Галицького на базах стажування у Львові (Львівський обласний клінічний перинатальний центр, клінічній лікарні швидкої медичної допомоги), та Луцьку (Волинська обласна клінічна лікарня, Луцький клінічний пологовий будинок, КП «Волинський обласний медичний центр онкології»). Стажувався у клініці «Медікавер» (Інтерсоно), проходив курси з лапароскопії в Центрі хірургічних інновацій на базі інституту хірургії ім.. Шалімова, практичні курси з лапароскопії в гінекології у лікувально-діагностичному центрі «Мед-Атлант» (м.Івано-Франківськ).

Здійснює прийом пацієнтів за направленням та без направлення сімейного лікаря у 202 кабінеті поліклініки, а також працює в акушерсько-гінекологічному відділенні.

Основні напрями роботи: гінекологія (лікування гінекологічних захворювань), планування сім’ї,  лікування первинного і вторинного безпліддя, регулювання порушень менструального циклу ті інше; оперативні втручання – лапароскопічні методи лікування кіст, ендометріозу, діагностична лапароскопія та гістероскопія. 

Читайте також:В Україні продовжили адаптивний карантин до 1 жовтня

Де на Волині можна безоплатно пройти обстеження, яке виявляє рак легень

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром