Двоє киснезалежних та особа у тяжкому стані: епідемситуація у Вараській громаді

09 Серпня 2021, 15:11
На стаціонарному лікуванні у «Вараській багатопрофільній лікарні» перебувають восьмеро хворих на пневмонію 968
На стаціонарному лікуванні у «Вараській багатопрофільній лікарні» перебувають восьмеро хворих на пневмонію

Протягом 7-8 серпня до «Вараського центру первинної медичної допомоги» з первинними симптомами гострих респіраторних захворювань звернулися десятеро жителів громади, серед них четверо — діти.

Про епідемситуацію у Вараській міській територіальній громаді Район.Вараш дізнався у міському оперативному штабі з питань запобігання занесенню та поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

На стаціонарному лікуванні у «Вараській багатопрофільній лікарні» перебувають восьмеро хворих на пневмонію, серед них п'ятеро — діти. Кисень одержують дві особи, у важкому стані — одна особа.

Станом на 9 серпня у Вараській міській територіальній громаді лабораторно підтвердили 2 958 випадків захворювання на COVID-19, із них 40 — летальні.

На самоізоляції перебувають 12 жителів громади, серед них троє — діти.

Із початку вакцинальної кампанії від COVID-19 Вараський центр первинної медичної допомоги провів 7 072 щеплення, другу дозу вакцинації отримали 2 780 осіб.

Читайте також: Зеленський підписав закон про заборону продажу ліків дітям

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром