Шкіру роз'їло аж до кістки: подробиці походу 18-річної дівчини до перукарки у Сарнах

31 Липня 2021, 15:29
18-річна дівчина отримала страшні опіки під час фарбування волосся 2925
18-річна дівчина отримала страшні опіки під час фарбування волосся

Глибоким опіком голови та втратою волосся завершився візит до перукарки для 18-річної жительки Сарн у Рівненській області. 

Дівчина нині в опіковому відділенні і потребує пересадки шкіри. Розповідає: до майстрині, що працює вдома, звернулася за порадою подруги. Про це інформує ТСН.

Під час фарбування волосся раптом сильно почала пекти шкіра на голові. Утім перукарка запевнила, що це нормально. Клієнтка терпіла, коли вже була не в змозі, фарбу змили. Наступного дня на тому місці почало випадати волосся та відкрилася рана. У лікарні сказали — це глибокий хімічний опік.    

Дівчина збирає документи й збирається позиватися до суду. Медики ошелешені таким сильним опіком і наразі не можуть пояснити, як саме так сталося.

18-річна Настя пішла до перукарки, яка працює дома. У її імпровізованій перукарні немає жодних вивісок, а процедури роблять просто на подвір'ї. Звернутися до цієї майстрині їй порадила подруга.

Дівчина захотіла мілірування із використанням фольги. Раптово їй у голову стало сильно пекти. Вона попередила про це перукарку, але та не зважала.

«Я їй сказала, що пече голова. Вона каже: «При меліруванні це добре, бо мілірування любить тепло», – розповіла дівчина.

Коли у Насті вже не було сили терпіти, вона попросила змити фарбу. Як розповідає, тоді й сама перукарка зрозуміла, що щось накоїла. Їй було важко змивати фольгу, бо пекло руки.

Спершу майстриня поїхала разом із постраждалою до лікарні, повернула гроші за фарбування і дала 350 гривень на ліки. Згодом внесла Настю до чорного списку і перестала відповідати на дзвінки. Спілкуватися з журналістами жінка відмовилася.

У лікарні розповідають, що це сильний хімічний опік. Як результат, дівчині потрібна пересадка шкіри. Згодом її чекає тривале лікування, щоб на пошкодженій ділянці росло волосся.

«Це досить глибокий опік на усю товщину шкіри аж до кістки», – розповів лікар Петро Соловей.

Виявилося, що жінка, по-перше, не має відповідної перукарської освіти, а по-друге, не зареєстрована як підприємиця.

Через це поліція склала адміністративний протокол. Він передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень. Чому саме Настя отримала такі сильні опіки, у поліції перевіряють.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024