У Нововолинській лікарні працюватиме комп'ютерний томограф

18 Липня 2021, 15:38
Нововолинська лікарня 1924
Нововолинська лікарня
У приймальному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні працюватиме комп’ютерний томограф.
 
Про це пише Волинська ОДА. 
 
«У реконструйованому приймальному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні встановили комп’ютерний томограф. Нині у медзакладі очікують на дозвільні документи на початок роботи відділення та введення в експлуатацію томографа, які мають бути вже найближчими днями. Це дозволить опорній лікарні запрацювати на повну потужність», - повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на сторінці у Facebook.
 
Нагадаємо, реконструкція приміщень першого поверху хірургічно-травматологічного корпусу Нововолинської центральної міської лікарні для відділення екстреної медичної допомоги проводилась за кошти державного бюджету в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
 
Загалом виконано та профінансовано робіт на 5,55 мільйона гривень, з яких співфінансування з місцевого бюджету – 300 тис. грн.
 
Окрім будівництва сучасних приймальних відділень європейського зразку, в рамках програми передбачено й закупівля устаткування і обладнання, яке затверджено МОЗ України для всіх приймальних відділень. Так, для медичного закладу за державні кошти куплений новий комп’ютерний томограф.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024