Центр реабілітації у Вараші співпрацюватиме з рівненським вишем

18 Липня 2021, 13:32
Учасники зустрічі 584
Учасники зустрічі

Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю домовився про співпрацю з рівненським університетом.

Про це інформують на сайті мерії.

Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А. Матвієнко відвідали директор, доктор медичних наук, професор навчально-наукового Інституту охорони здоров’я при Рівненському національному університеті водного господарства та природокористування Ігор Григус, професорка, докторка наук з фізичного виховання і спорту за спеціальністю «Фізична реабілітація», завідувачка кафедри фізичної терапії «Ерготерапія» Наталія Нестерчук та директорка Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради Світлана Осадчук.

Головною метою зустрічі був обмін досвідом щодо реабілітації та налагодження партнерських стосунків. Гості ознайомилися з діяльністю закладу та спектром його послуг. Під час конструктивної розмови учасники зустрічі намітили шляхи співпраці, щодо навчання працівників Центру у напрямку «фізична реабілітація» і «ерготерапія» та використання його матеріальної бази для проходження практики студентами університету.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром