У сім закладів оздоровлення та відпочинку відправлять 25 тисяч дітей з Рівненщини

29 Травня 2021, 13:25
1377

На Рівненщині планують оздоровити понад 25 тисяч дітей.

Підготовку до оздоровчої кампанії 2021 року обговорили на Всеукраїнській онлайн нараді з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей під керівництвом голови Національної соціальної сервісної служби України Владислава Машкіна. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

«Цьогорічна кампанія оздоровлення також пройде в умовах карантинних обмежень і наше головне завдання – створити безпечні умови для дітей під час оздоровлення та відпочинку. У нас є розподіл на карантинні зони і ми чітко розуміємо, що робити, у разі погіршення епідеміологічної ситуації», — повідомив голова Національної соціальної сервісної служби України Владислав Машкін.

На  Рівненщині загалом є 148 тисяч дітей шкільного віку, з них  — понад 25 тисяч планують охопити усіма видами оздоровлення та відпочинку.

«На зазначені цілі за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів передбачено 16 мільйонів гривень. Наразі планують розпочати свою роботу семи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку нашої області: 5 – санаторного типу, а це «Агатівка», «Берізка», «Веселка», «Електронік-Рівне», «Сигнал» та  два позаміські заклади – «Країна мрій» і «Чайка», — зазначила Людмила Шатковська.

Під час заходу учасники також обговорили питання, пов’язані із забезпеченням якості харчових продуктів, пожежної безпеки та правопорядку під час функціонування закладів оздоровлення та відпочинку, а також довезення дітей до цих закладів.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024