Помер колишній очільник лікарні на Рівненщині

25 Травня 2021, 17:41
Федір Аннєнков 2518
Федір Аннєнков

Пішов із життя Федір Михайлович Аннєнков, який у період 1977 – 1992 роки та 2000 – 2005 роки очолював Клеванську лікарню, що в Рівненському районі.

Медика не стало 24 травня. Про це повідомляють на сайті медичного закладу. 

«Впродовж трудової діяльності Федір Михайлович підтвердив високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував. Світлий і добрий спомин про Федіра Михайловича назавжди залишиться у серцях тих хто знав його, поважав та любив, хто жив і працював разом з ним. Колектив КНП «Клеванська лікарня імені Михайла Вервеги» Клеванської селищної ради висловлює глибоке, щире співчуття рідним і близьким покійного», — йдеться у повідомленні. 

Залишивши медичну практику, Федір Аннєнков захопився бджільництвом. На своєму подвір'ї у Зорі він облаштував пасіку та лікував людей апітерапією. 

Колектив редакції Район.Медицина щиро співчуває рідним Федора Михайловича з приводу непоправної втрати. Ми сумуємо разом із вами. 

Читайте також:  У Луцьку міську лікарню госпіталізували понад 70 людей

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром