Офтальмологія Волинської обласної дитячої лікарні має нове обладнання

19 Травня 2021, 11:16
1263

В офтальмологічній операційній Волинської обласної дитячої лікарні з’явився новий сучасний мікроскоп.

Про це повідомляють на сторінці лікувальної установи у фейсбуці. 

Німецька фірма-виробник Haag-Streit Surgical є одним зі світових лідерів у галузі виробництва оптичних приладів. Уся їхня продукція славиться відмінною якістю оптики у поєднанні з високою функціональністю.

Операційний мікроскоп HS Hi-R Neo оснащений додатковим мікроскопом асистента та новою оптикою. Завдяки конструкції мікроскопа, яка враховує використання незалежних каналів світлового потоку для мікроскопа основного хірурга та асистента, відсутні втрати світла. Прилад також може використовуватись з навчальною метою завдяки можливості незалежного фокусування і збільшення зображення для асистента.

Дуже зручно спостерігати за ходом операції через монітор приладу. Це дає змогу усій операційній бригаді працювати швидко та злагоджено.

Компанія Haag-Streit Surgical використовує джерела освітлення на базі LED-технології, які дають яскравість, порівняно схожу з яскравістю галогенних ламп, але можуть працювати до 25 років без заміни (що не йде в жодне порівняння з терміном служби галогенних ламп).

«Без мікроскопа сьогодні неможливо уявити хірургію катаракти, глаукоми, видалення новоутворів повік та кон’юнктиви, хірургічну обробку проникаючих поранень очного яблука та багатьох інших патологій. Вже відбулося два операційних дні з використанням нового обладнання. Загалом прооперовано 14 пацієнтів. Усі операції пройшли вдало, хірурги та пацієнти задоволені результатом. Сподіваємось, що нове обладнання буде не лише надійним помічником у нашій щоденні праці, а й стане черговою сходинкою до реалізації нових задумів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Міністра охорони здоров'я Степанова відправили у відставку

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.





 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024