На Сарненщині судили фельдшера, який доставляв ліки засудженим

06 Травня 2021, 14:08
1473

Суд визнав винним медика, який «за винагороду» доставив ліки засудженому в колонію поза правилами.  

Вироком Сарненського районного суду фельдшера медичної частини однієї із філій Центру охорони здоров'я Державної кримінально-виконавчої служби України в Рівненській області визнали винним в одержанні неправомірної вигоди за доставку ліків «в обхід» правил. Про це інформують в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Під час досудового розслідування зібрали достатньо доказів та в суді прокурор довів, що фельдшер, перебуваючи на добовому чергуванні у медичній частині, одержав від засудженого 1,4 тисячі гривень хабаря за пронесення на територію виправної колонії лікарських засобів поза встановленим порядком.

Чоловіка викрили у липні минулого року. Свою вину обвинувачений визнав і уклав відповідну угоду з прокурором. Суд цю угоду затвердив і засудив медика до покарання у вигляді штрафу в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Цей штраф чоловік вже сплатив у повному обсязі.

Читайте також: У Рокитнівську лікарню госпіталізували неповнолітню дівчину з медикаментозним отруєнням

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024