Рівненські медики пройшли курс від Європейської ради реанімації

26 Квітня 2021, 13:17
1179

На базі навчально-тренувального відділу екстреної медичної допомоги Рівненської області пройшов інструкторський курс від Європейської ради реанімації (ERC - European Resuscitation Council).

Про це повідомив на своїй сторінці у facebook завідувач навчально-тренувального відділу екстреної медичної допомоги Рівненської області Андрій Стахнюк.

«BIC (Basic Instructor Course BLS & PBLS) – це міжнародні підходи та тенденції щодо проведення базових курсів із серцево-легеневої реанімації. Приємно відзначити, що в сім'ю ERC приєднується молоді та перспективні співробітники екстренки. Дякуємо нашим гостям, професійним інструкторам ERC за конструктивний виклад матеріалу, мотивацію і приємну атмосферу. Всі наші спільні старання спрямовані на головне – порятунок життя людей! Так само дякуємо за підтримку і здійснення наших ідей – керівництво Центру ЕМД Рівненській області», – йдеться у повідомленні.






Читайте також: В Україні зріс штраф за неправдивий виклик «швидкої»

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024