АТОвці зможуть проходити реабілітацію у Вараші

16 Квітня 2021, 12:23
фото ілюстративне 443 Джерело: https://www.google.com/
фото ілюстративне

Під час сесії Вараської міської ради депутати ухвалили рішення про внесення змін до Положення та структури Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю імені З.А.Матвієнко.

Про це йдеться на сайті мерії.

Відтепер у центрі можуть надавати послуги із цілодобовим перебуванням дітям із інвалідністю із Вараської міської територіальної громади, районів, міст, територіальних громад Рівненщини тощо.

Окрім цього реабілітацію матимуть можливість проходити і учасники АТО та операції об’єднаних сил.

«У нас збільшиться кількість отримувачів послуг  відтепер у нашому центрі зможуть проходити комплексну фізичну і медичну реабілітацію учасники АТО та ООС. Відповідно позитивним моментом буде більша наповнюваність центру та зайнятість нашого персоналу. Наше відділення фізичної реабілітації змінюємо на відділення медичної реабілітації, нині працюємо над виготовленням відповідної ліцензії. Також розширюється територія обслуговування  уся Вараська громада», – перелічує нові можливості директор Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю імені З.А.Матвієнко Наталія Федінчик.

Читайте також: Першу дозу китайської вакцини проти коронавірусу отримав пенсіонер із Луцька

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром