Міський голова Вараша спростував чутки, що в лікарні бракує кисню

12 Квітня 2021, 15:15
кисневі балони 528 Джерело: www.facebook.com
кисневі балони

Вараський міський голова Олександр Мензул закликає жителів громади припинити паніку та перестати поширювати неправдиву інформацію про нібито нестачу кисню у місцевій лікарні.

Спростував чутки і розповів про намір запустити у першій декаді травня киснево-генераторну станцію міський голова на своїй офіційній сторінці у facebook.

«У соцмережах міста натрапив на повідомлення, що у Вараській лікарні закінчується кисень. Прошу відставити паніку. Кисень є. Так, зараз його споживання збільшилося в рази. Не лише у Вараші – у всій Україні. Ми отримуємо кисень зі Львова. Звідси певні затримки й перебої», – зауважив міський голова та додав, що у травні – у Вараші буде киснево-генераторна станція, обладнання якої вже виготовляється у Німеччині.

«Перетин кордону очікуємо на початку травня. Далі – монтаж і випробування. В першій декаді травня плануємо все запустити. Киснева станція потрібна не лише в умовах пандемії, а і надалі – для забезпечення операційного та пологового відділень», – резюмував Олександр Мензул.

Читайте також:  Рівненська АЕС постачатиме медичний кисень для лікарень трьох областей

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024