На Володимирщині 600 людей отримали щеплення від коронавірусу

07 Квітня 2021, 11:39
416

Станом на 5 квітня у Володимир-Волинському районі вакцинували 600 мешканців.

У КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» підготували мобільну бригаду із імунізації, а також 4 стаціонарні пункти вакцинації від COVID-19. Усі залучені до проведення щеплень фахівці пройшли відповідне навчання, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Так, у стаціонарних пунктах вакцинації та мобільною бригадою, створеною при ЦПМСД, щеплено 490 громадян, іншими бригадами –110 громадян. 

Першими щеплення проти коронавірусу отримали медики. Насамперед вакцинували медпрацівників, які безпосередньо надають допомогу хворим коронавірусною хворобою, пізніше – лікарів, середнього та молодшого медичного персоналу інших відділень лікарні.

Нагадаємо, що усього Міністерством охорони здоров’я України визначено п'ять етапів проведення щеплень від коронавірусної інфекції, впродовж яких заплановано імунізувати майже все населення країни.

Читайте такожНа Волині дев'ятеро людей померли від коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром