У Рівному відкрили тренінговий центр професійного розвитку лікарів

27 Березня 2021, 11:06
555

У Рівному на базі комунального підприємства «Рівненський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» відкрили тренінговий центр професійного розвитку лікарів.

Офіційне відкриття відбулося 26 березня. Про це інформує кореспондент Район.Рівне.

Тренінговий центр створили для того, щоб була конструктивна робота між основним медзакладом, фтизіопульмонологічним центром та первинною медичною допомогою. 



 

Як розповів директор фтизіопульмонологічного медичного центру Федір Аврука, велика частина повноважень і контроль за амбулаторним етапом лікування хворих на туберкульоз перекладається на сімейних лікарів.

«Будемо ділитися досвідом. Вчити не тільки в напрямку фтизіатрії, але й у інших речах, які дадуть нам ефективну співпрацю і, відповідно, результат», – наголосив Федір Аврука.

Чотирьом лікарям центру за високий професіоналізм та з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом вручили Почесні грамоти та пам’ятні знаки.

За словами Федора Авруки, навчання планують проводити приблизно раз у два тижні. Викладачами будуть не тільки спеціалісти фтизіопульмонологічного центру, але й медики з львівської та вінницької кафедр. Це будуть як теоретичні, так і практичні заняття.

Читайте також: У Рівненській облдержадміністрації пояснили відсутність «лікарняних» листків

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.




Фото Анна КРИМСЬКА
 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024