При медичних університетах планують створити навчальні клініки

18 Лютого 2021, 16:43
995

Студенти, які навчаються у медичних вищих навчальних закладах, зможуть ефективніше опановувати практичні навички та підвищувати свою компетенцію, завдяки створенню у вишах університетських клінік.

Про це повідомляють на сторінці МОЗ в мережі.

Як повідомила під час брифінгу заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак, створення таких клінік – важливий напрямок реформування української медичної освіти.

Так, з 11 лютого Міністерство передало в розпорядження Національного медичного університету ім. Богомольця Республіканську клінічну лікарню МОЗ України.

«Таким чином, університет імені Богомольця – провідний вищий навчальний заклад України – отримає потужну клінічну базу, де студенти зможуть підвищувати свою компетенцію, краще опановувати практичні навички. Також МОЗ реорганізує Національну медичну академію післядипломної освіти імені П. Л. Шупика в Національний університет охорони здоров’я імені П. Л. Шупика. Таким чином університет розширить свої повноваження і можливості навчання як на додипломному, так і на післядипломному рівні», – розповіла Ірина Микичак.

Читайте також: Як можна захиститися від кору, паротиту та краснухи

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром