У Володимирецькій лікарні можна обстежити серцево-судинну систему на сучасному обладнанні

17 Лютого 2021, 17:36
598

У Володимирецькій лікарні – один із найкращих в області сканер для обстеження серцево-судинної системи.

Про це інформують на сторінці медзакладу у facebook.

У КНП «Володимирецька ЦРЛ» спеціалісти проводять ехокардіографію (ультразвукове дослідження серця) як дорослим, так і дітям.

«Дослідження проводиться на новому ультразвуковому сканері експертного класу Philips Affiniti 70 G, який наразі є найкращим сканером у районі та одним із найкращих в області», – переконують в адміністрації медзакладу.

Для пацієнтів, які хворіють на серцево-судинні захворювання, стане в пригоді холтерівський моніторинг (цілодобовий кардіомоніторинг), завдяки якому можна дослідити ритми серця протягом доби.

Також у медзакладі можна зробити тредміл-тест, тобто навантажувальне тестування серця під контролем ЕКГ. Таке обстеження призначається кардіологом або кардіоревматологом.

«Крім цього, у нас можна отримати фахову консультацію кардіолога (лікує захворювання серцево-судинної системи у дорослих) та дитячого кардіоревматолога (лікує захворювання серцево-судинної системи у дітей)», – наголошують у медзакладі.

Отримати консультацію будь-якого спеціаліста або пройти обстеження можливо як по направленню від сімейного лікаря, так і у вигляді платної послуги.

Для запису на прийом лікаря-спеціаліста або обстеження звертайтеся до свого лікаря або за телефоном 098 747 30 33.

Читайте також: Україна повертається до адаптивного карантину та поділу на зони

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024