У Рівному представили нову керівницю медичної призовної комісії

05 Лютого 2021, 15:49
Юлія Шматко по центру 645
Юлія Шматко по центру

У Рівному розпочинає працювати військово-лікарська комісія з новим керівником.

Контроль проходження призовниками медичної комісії – це ті завдання, над якими працює міська влада. Для того, щоб ця задача вирішувалася оперативно та злагоджено в Рівному розпочала працювати військово-лікарська комісія з новим керівником та оновленим складом. Про це інформують в пресслужбі Рівненської міської ради.

Заступник міського голови з питань медицини, соціального захисту та учасників бойових дій Юрій Поліщук представив нову керівницю медичної призовної комісії. Нею стала Юлія Шматко.

«Десятки років склад у Рівненському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки не змінювався. Спроби його змінити були безуспішними. Міський голова Рівного Олександр Третяк доручив мені, як профільному заступнику, взяти під особистий контроль функціонування цієї структури. Оскільки було – більше вже не буде», – прокоментував Юрій Поліщук.

«Рівне повинно підтримати ЗСУ не лише на плакатах та в буклетах, а й на ділі», – резюмував він.

Читайте також: У Рівненському районі виявили порушення у реабілітаційному центрі

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024