Рівненська міська лікарня переповнена «ковідними» хворими

28 Січня 2021, 10:29
1049

У Рівненській міській лікарні немає куди класти хворих на грип.

Згідно із наказом МОЗ, людей з ускладненнями грипу мають госпіталізувати до інфекційного відділення ЦМЛ, однак воно у Рівному переповнене, розповів під час засідання виконавчого комітету головний лікар центральної міської лікарні Євген Кучерук. Про це інформує Радіо трек.

«Інфекційне відділення переповнене «Ковідом» Центральна міська лікарня перевантажена. Протягом 10 місяців перепрофільовано 12 хірургічних відділень, де хірурги, реаніматологи, лори ходять без роботи. Такого не може бути», – зазначив головний медик лікарні.

Медик просить в керівництва міста розв'язати проблему. Нагадує, що на території Рівного є обласні медзаклади, які раніше пообіцяли облаштувати у себе майже півтори сотні ліжок для хворих на COVID-19.

Утім поки вони цього не зробили й не відомо, коли зроблять, вважає головний лікар. Міський голова Олександр Третяк сказав, що запевнив, що місто шукатиме можливість розвантажити міську лікарню.

Читайте також: На Рівненщині зареєстрували 172 нових випадки COVID-19, одна людина померла

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024