Млинівську лікарню готують до прийому хворих на коронавірус

06 Листопада 2020, 11:43
Млинівська ЦРЛ 2211
Млинівська ЦРЛ

Під час робочої поїздки на Млинівщину заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко відвідав центральну районну лікарню.

На сьогодні медзаклад не приймає хворих на COVID-19, однак, у разі потреби, для цього підготовлено та перепрофільовано дитяче відділення райлікарні, йдеться на сайті відомства. 

«Маємо окреме двоповерхове приміщення. Тут встановили перегородки для відмежування «грязних» зон від чистих, зроблено косметичний ремонт приміщення, облаштовано 10 кисневих точок. Придбали та встановили 2 кисневих концентратори високого тиску (один концентратор – двадцятилітровий, та один – десятилітровий). У відділенні розміщено 25 стаціонарних ліжок», – розповів керівник КНП «Млинівська центральна районна лікарня» Віктор Ковальов.

За словами лікаря, у закладі є відповідний персонал. Люди вже попереджені про те, що у разі потреби, працюватимуть із хворими на коронавірус.

Ігор Тимошенко спільно з головою Млинівської РДА Борисом Курицьким обговорили питання забезпечення киснем та можливості встановлення додаткових ліжок для хворих з COVID-19.

«На сьогодні хворих на коронавірус приймають у 14 лікувально-профілактичних закладах, є ще резервні 4 лікарні другої хвилі – у Березному, Демидівці, Корці та Вараші. Проте, вже зараз, не чекаючи повного заповнення, ми шукаємо додаткові можливості для розміщення таких пацієнтів», – відзначив Ігор Тимошенко.

Читайте також: В Україні виявили 9 721 нового хворого на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром