У Рівному побільшало медзакладів, де можна укласти декларацію з сімейним лікарем

23 Червня 2020, 11:17
1468

Віднедавна у Рівному декларацію про медичне обслуговування можна підписати з лікарями комунального некомерційного підприємства «Міської лікарні № 2»  Рівненської міської ради, що по вулиці Олександра Олеся, 13.

Наприкінці травня медичний заклад з угоду з НСЗУ Національна служба здоров’я України, окрім вторинної амбулаторної та стаціонарної медичної допомоги, ще і на надання медичної допомоги населенню на первинному рівні. Так, уже з першого червня 2020 року Міська лікарня № 2 успішно розпочала підписання декларацій із пацієнтами, повідомляють «Рівненські новини».

Нагадаємо, що з квітня 2018 року обрати собі лікаря та підписати з ним декларацію про медичне обслуговування на первинному рівні надання медичної можна було у трьох центрах первинної медико-санітарної допомоги Рівного: КНП «ЦПМСД «Центральний» РМР, КНП «ЦПМСД «Ювілейний» РМР, КНП «ЦПМСД «Північний» РМР. Та з червня 2020 року цей перелік доповнило і відділення загальної практики сімейної медицини КНП «Міської лікарні № 2» РМР.

На сьогодні, в штатному розписі Міської лікарні № 2 зареєстровано 2 лікарі первинної медичної допомоги, що укладають декларації з дорослим населенням. Отримати детальну інформацію про лікарів, як і коли підписати декларацію в закладі та інше, можна за контактним номером реєстратури: (067)5203804.

Читайте також: У Рівному від коронавірусу померла медпрацівниця пологового будинку

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Також пропонуємо пройти опитування, скільки часу вам довелося чекати результатів ПЛР-тестування на коронавірус

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром