На Рівненщині на коронавірус захворіло шість медпрацівників

08 Квітня 2020, 10:17
На Рівненщині на коронавірус захворіло шість медпрацівників 1606
На Рівненщині на коронавірус захворіло шість медпрацівників

Станом на ранок середи, 8 квітня, на Рівненщині зареєстровано 7 нових випадків COVID-19.

Це 48-річна мешканка Рівного та медичний персонал Сарненської ЦРЛ віком від 38 до 55 років (5 медсестер та санітарка відділення анестезіології та інтенсивної терапії). Про це інформує цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА.

Медики, у яких виявлено вірус, мають безсимптомний перебіг хвороби. Дослідження медичного персоналу проводилось в рамках моніторингу стану здоров'я основної групи ризику та як захід для запобігання виникненню внутрішньо госпітальної інфекції. Дослідження методом ПЛР проводив Рівненський центр громадського здоров'я.

Також одужують ще двоє пацієнтів Сарненської ЦРЛ, у яких раніше виявили коронавірусна інфекція. Після проведеного лікування перший ПЛР-тест показав негативний результат. Нині робиться повторне тестування. За умови другого негативного результату вони вважатимуться такими, що одужали від коронавірусу.

Загалом за час карантину на Рівненщині зафіксовано 51 випадок COVID-19.

Станом на 10 ранку у Рівненський обласний лабораторний центр в роботі знаходяться 19 проб на коронавірус. 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та слідкуйте за телеграм каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024