У Волинському національному університеті оновили медичний факультет

24 Лютого 2024, 15:48
У Волинському національному університеті оновили медичний факультет 623
У Волинському національному університеті оновили медичний факультет

У Волинському національному університеті відбулась урочиста академія та засідання вченої ради, приурочені до Дня університету та Днів Лесі Українки.

Про це повідомляє Волинська обласна рада. 

Медичний факультет для проведення урочистостей обрали не випадково, адже саме тут попри труднощі, спричинені війною, минулоріч вдалось повністю оновити навчально-матеріальну базу. 

«Це свідчення того, що якісна та системна спільна робота приносить хороший результат. Ми маємо прекрасний факультет і умови для навчання, які відповідають міжнародним стандартам», – наголосив ректор ВНУ Анатолій Цьось.

Відтепер медичний факультет також може похизуватися сучасними навчально-науковими лабораторіями: анатомії опорно-рухового апарату, інтегративних систем та внутрішніх органів, інтерактивних технологій навчання анатомії людини; гістології, патоморфології та морфогенезу; функціональної діагностики; центр симуляційного навчання; діагностики та медичної біохімії тощо. 

Усі вони обладнані новітнім та дороговартісним устаткуванням. 

«Ми постійно освоюємо новітні технології, придбали ліцензійне програмне забезпечення. Для прикладу у нашій віртуальній лабораторії з фізіології людини є можливість моделювати та відтворювати дороговартісні технології, такі як МРТ та інші», – розповів декан медфакультету Андрій Поручинський.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024