Ветеранка медицини Ковельщини відзначає 80-річний ювілей

18 Лютого 2024, 13:47
Ветеранка медицини Ковельщини відзначає 80-річний ювілей 1066
Ветеранка медицини Ковельщини відзначає 80-річний ювілей

18 лютого виповнюється 80 років ветеранці медицини Ковельщини – Валентині Андріївні Джигун.

Найблагороднішій професії – лікарки акушерки-гінекологині пологового будинку, ювілярка присвятила 50 років свого життя, розповідають на фейбсук-сторінці Ковельського МТМО.

«Вона допомогла з’явитися на світ тисячам немовлят. Завдяки їй радість материнства пізнали тисячі жінок. Хороша дружина, турботлива мама, любляча бабуся. Вона завжди успішно поєднувала сімейні клопоти з професійною діяльністю», – розповідають про ювілярку колеги. 

Зараз Валентина Андріївна – на заслуженому відпочинку. Привітна, енергійна та доброзичлива – саме такою знають її колеги. Ці якості залишаються у її характері й донині. Валентина Андріївна завжди була і залишається для усіх хорошим другом та мудрим порадником.

«Шановна ювілярко! Прийміть від колективу Ковельського МТМО найщиріші вітання! Дякуємо Вам за довголітню працю та відданість покликанню. Бажаємо міцного здоров’я та активного довголіття, родинного затишку та благополуччя. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається сторицею! Зичимо мирного неба й Божого благословення на довгі роки життя!», – зичать колеги. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024