Сайт Район.Медицина опинився на шостому місці у списку медіа України про здоров'я

13 Лютого 2024, 13:11
Сайт Район.Медицина опинився на шостому місці у списку медіа України про здоров'я 4854
Сайт Район.Медицина опинився на шостому місці у списку медіа України про здоров'я

Фахівці контент-маркетингової платформи склали рейтинг найпопулярніших сайтів про здоров'я та лікування, серед яких – й Район.Медицина – тематичний сайт Національної мережі сайтів Район.in.ua.

На сайтах про здоров’я і медицину українці щодня читають останні новини в цій сфері: про дослідження, технології та інновації, вакцини та вітаміни. Також на таких ресурсах можна часто знайти інформацію про лікування, як вести здоровий образ життя і дотримуватися дієт.

Лікарі дають поради і розказують секрети довголіття. Наразі на таких ресурсах часто розкривається тема психології та ментального здоров’я, яка стала гострою під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фахівці команди контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO проаналізували сотні таких ресурсів на основі свого власного каталогу й аналітики SimilarWeb. Та виділили ТОП-10 найбільш популярних серед українців сайтів про здоров’я та медицину за критерієм відбору – число переглядів сторінок за 2023 рік.

На першій сходинці рейтингу за минулий рік опинилося видання health.fakty.com.ua з 13,9 мільйона переглядів. Це одне з найбільш відомих медіа про здоров’я, яке надає широкий спектр інформації про медицину, зокрема статті, поради, інтерактивні інструменти та медичні новини.

Другим став сайт mif-ua.com, який за рік отримав 2,1 мільйона переглядів. Він відомий своєю авторитетністю та надійністю у медичних питаннях. Ресурс пропонує інформацію про різні хвороби, лікування та профілактику, а також здоровий спосіб життя.

Itmed.org видання зайняло третє місце рейтингу. На його сторінки за минулий рік зайшло 2 мільйона українців. Воно на сьогодні є популярним джерелом інформації про здоров’я, медицину та фармацію, яке публікує статті, поради, огляди та новини про різні аспекти здоров’я.

Замикають п’ятірку лідерів платформа healthday.in.ua, яку за рік відвідало 1,63 мільйона людей і ресурс medicalanswers.com.ua з 1,61 мільйона переглядів. Кожен з них має свою базу статей на медичну тематику з порадами фахівців, щоб кожен українець міг знайти для себе те, що цікаво саме йому.

У Другій Частині Рейтингу ТОП-10 Розташувалися Такі Онлайн-Медіа:

–       medicine.rayon.in.ua – 1,5 мільйона переглядів;

–       ukrhealth.net – 1,38 мільйона  переглядів;

–       ihealth.in.ua – 1,32 мільйона переглядів;

–       doc.co.ua – 1,1 мільйона  переглядів;

–       zdorovia.com.ua – 1 мільйона переглядів.

Такі портали популярні як серед простих українців, так і серед медичних працівників, які прагнуть поглиблювати свої знання та вдосконалювати навички.

Медіа про здоров’я та медицину допомагають тримати руку на пульсі новинок у цій сфері, бути обізнаними, щоб приймати обґрунтовані рішення щодо свого стану здоров’я, здорового способу життя, правильного харчування, фізичної активності та інших аспектів профілактики захворювань.

Однак ми мусимо зазначити, що самолікування шкодить здоров’ю людини. Щоб отримати дієву діагностику і лікування, потрібно звертатися до лікарів.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, що у вересні за підсумками дев'яти місяців 2023 року сайт Район.Медицина увійшов у п’ятірку найпопулярніших сайтів про здоров’я та медицину. Тоді сайт відвідали понад 1 мільйон разів. Тож за наступні три місяці сайт Район.Медицина отримав понад 1,5 мільйона переглядів. 

Район.Медицина – видання про громадське здоров'я та стан медичної галузі в регіонах від національної мережі гіперлокальних медіа Район.in.ua, Інформує про стан медичної галузі у Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській, Херсонській областях, а також висвітлює новини медицини, які впливають на життя людей у регіонах.

Журналісти мережі досліджують, чим живуть медичні заклади України, стежать за ходом медичної реформи. Разом з авторитетними медиками створюють  просвітницькі матеріали у сфері громадського здоров'я. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024