У Львові відома хірургиня зі США безоплатно консультуватиме та оперуватиме дітей з вродженими вадами

08 Лютого 2024, 18:33
У Львові відома хірургиня зі США безоплатно консультуватиме та оперуватиме дітей з вродженими вадами 701
У Львові відома хірургиня зі США безоплатно консультуватиме та оперуватиме дітей з вродженими вадами

Відома хірургиня зі США, яка отримала нагороду від Президента України за багаторічну допомогу українським дітям та пораненим військовим, повертається до нашої країни з новою місією.

Оксана Джексон, уже добрий друг Першого медобʼєднання Львова, з командою вдруге приїжджають до Львова — цього разу вони безкоштовно консультуватимуть та оперуватимуть діток з вродженими вадами, деформаціями і новоутворами обличчя і тіла у Лікарні Святого Миколая, повідомили у Львівському медзакладі.

Разом із Оксаною Джексон прибувають, зокрема, і її колеги Девід Лоу — дитячий пластичний і реконструктивний хірург із лікарні у Філадельфії та пластична хірургиня Наталія Біскуп. Під час цього пʼятиденного візиту лікарі зі США візьмуться за найскладніші випадки: розщілини губ та піднебіння, розлади мовлення при розщілині піднебіння, синдром Поланда, деформації носа та вух, лицьовий параліч, опіки, шрами на обличчі, ліпоми, вроджені невуси, захворювання молочних залоз.

Також спеціалісти готові взятись за усунення послідовності Пʼєра Робена, щелепної та нижньощелепної остеотомії й краніосиностозу, інших вад та захворювань, що призводять до деформацій та спотворень тіла.

«Мої батьки народилися тут, тому я відчуваю, що мені потрібно їхати в Україну в цей складний час і допомагати, чим можу», — каже Оксана Джексон.

Такі візити окрім безпосередньої допомоги діткам, водночас — чудова можливість для наших лікарів перейняти безцінний досвід провідної спеціалістки реконструктивної мікрохірургії у США та Віцепрезидентки Американської асоціації розщілин губи та піднебіння.

Усі, чиїм діткам потрібна допомога наших спеціалістів, можуть заповнити форму для реєстрації за посиланням.

Проводитимуть огляди дітей у дитячій Лікарні Святого Миколая (м. Львів, вул.Орлика, 4). Триватиме візит лікарів з 26 лютого по 2 березня.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024