У трьох медико-соціальних закладах Волині підвищать тарифи на платні послуги

19 Січня 2024, 16:43
У трьох медико-соціальних закладах Волині підвищать тарифи на платні послуги 1001
У трьох медико-соціальних закладах Волині підвищать тарифи на платні послуги

Депутатська комісія Волинської обласної ради погодила нові тарифи на платні послуги, які надаватимуться у комунальному підприємстві «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» міста Ковель».

Про це повідомляє Волинська обласна рада. 

Як повідомила директорка закладу Наталія Віслогузова, така необхідність виникла у зв’язку із тим, що в результаті реорганізації цьогоріч до закладу було приєднано Ковельську міську поліклініку, а також на базі лікарні додатково відкрили відділення реабілітації. 

«Відтак, не усі послуги, які ми будемо надавати, покриватимуть пакети НСЗУ. Сюди не буде входити фізіотерапія, масаж, деякі біохімічні аналізи крові та ультразвукова діагностика, яку ми проводимо на базі нашого закладу, тому ми пропонуємо відповідний перелік платних послуг», – зауважила вона.

Профільна комісія також одноголосно погодила зміну тарифів на соціальні послуги у 2024 році. 

Зокрема, зросте вартість стаціонарного догляду у Луцькому геріатричному пансіонаті, а також паліативного і стаціонарного догляду у Горохівському психоневрологічному інтернаті. 

Як зазначалося на засіданні комісії, такі ж тарифи на соціальні послуги відповідно до постанови Кабміну №428 у цьому році мають розробити й інші обласні комунальні психоневрологічні інтернатні заклади.

Читайте також: Горохівська лікарня отримала благодійну допомогу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у фейсбуці та стежте за телеграм-каналом «Район.Медицина», де оперативно оновлюється інформація.

 

 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024